Coaching, voor wie?

Coaching is voor iedereen die er (tijdelijk) niet meer uitkomt en raad zoekt om uit de probleem situatie te komen. Het is ook voor mensen die het moeilijk vinden om met veranderingen om te gaan. Mijn specialisatie is detentie. Met name richt ik mij op het begeleiden van:

Coachen is een manier om je te ondersteunen, om je te helpen anders naar de dingen om je heen te kijken en zodoende een oplossing te vinden.

Ik ga je probleem niet oplossen. Dat moet je echt zelf doen. Wel kan ik je wel helpen een beslissing te nemen of te maken. Ik wijs je op mogelijkheden en jij beslist wat je ermee gaat doen, kan je helpen bij het onderzoeken naar de mogelijkheden, kan je helpen bij het ervaren en het verwerken van die ervaring.

Praten, Denken

Als we over hetzelfde praten gaan we nadenken wat we ermee kunnen of willen. We denken na of het haalbaar is. En als het haalbaar is, willen we het dan nog steeds. Ik als coach geef geen oordeel. Ik ondersteun je bij het denkproces, en hoe het gewenste haalbaar gemaakt kan worden.

Doen, ervaren

Heb je iets waarvan je denkt of vindt of voelt dat het nu tijd is voor de volgende stap dan gaan we over tot uitvoeren, tot het doen en ervaren. Het opdoen van nieuwe ervaringen kan bedreigend zijn, energieverslindend. En als het uitpakt tot iets waar je mee verder kunt is het energie gevend.

Prijs

De prijzen worden op verzoek toegestuurd.

Doelgroep

Pieter's CoachingNijkampsweg 47156 SC Beltrum06 - 2219 8015