Inbraakpreventie

Sinds juli 2016 verzorgen wij ook de ‘Inbraakpreventie en voorlichting op scholen’ die voorheen door Stichting Veiligheid en Preventie in Zwolle werden gedaan.

Praeventus

Het doel van Praeventus het aanbieden van inbraakpreventie met does and don'ts op een eenvoudig en haalbaar niveau voor iedereen.

Werkwijze: De ex-inbreker kijkt naar de inbraakmogelijkheden en geeft aan wat de zwakke en sterke punten zijn in een object (huis, winkel) of situatie (veiligheidsgevoel, sociale aspecten) en presenteert de bevindingen aan de opdrachtgever of tijdens een bijeenkomst aan bijvoorbeeld de buurtbewoners.

Uitvoering

Als de opdracht is aanvaard wordt er een ronde door de buurt gedaan, bij voorkeur samen met een agent. Er wordt naar situaties gekeken en er worden foto's genomen voor de presentatie. De ronde door de buurt vind enkele weken voor de presentatie plaats en de foto's worden in een Power-Point verwerkt. Bij de presentatie ligt ook een folder (flyer) met eenvoudige tips die men zelf ter kan hand kan nemen.

De inbraakpreventie is bij voorkeur een product op maat. Dat wil zeggen dat we in overleg met u tot een product komen waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng van de aanvrager of opdrachtgever.

Wilt u:

Prijs

De prijzen worden op verzoek toegestuurd.

Anti-inbraak tips

Om u behulpzaam te zijn heb ik een aantal anti-inbraak tips voor de woning voor u opgesteld.

U kunt deze anti-inbraak tips hier bekijken of als PDF-bestand downloaden. Het PDF-bestand kunt u desgewenst ook binnen uw vrienden en kennissenkring verspreiden.

Pieter's CoachingNijkampsweg 47156 SC Beltrum06 - 2219 8015