De Voorlichting

Tijdens de voorlichting praat de ervaringsdeskundige over de keuzes die hij of zij heeft gemaakt. Keuzes in de periode voor, tijdens en na de detentie. Wat de gevolgen van die keuzes zijn geweest. De voorlichtingen worden gegeven aan verschillende groepen zoals;

Wij kennen de volgende soorten voorlichting; detentie, drugs, (jeugd)prostitutie. Deze laatste groep is met name gericht op (jonge)meiden die zich in een kwetsbare positie bevinden.

Voor nadere informatie over de voorlichtingen verwijs ik u graag naar de brochure 'voorlichting'.

Wilt u nadere informatie over gesprekken voor een van deze groepen neem dan contact met ons op. Wij staan u graag ter woord.

Aanvraag

Wilt u een voorlichting aanvragen? Het meest eenvoudige is om volgende stappen te nemen;

U mailt de gegevens, datum, tijden, gegevens van de aanvragen, etc. toe. Dat kan via het aanmeldingsformulier of gewoon in tekst.

Ik mail u een bevestigingsformulier toe met daarin alle vermelde gegevens en de kosten. Als u akkoord bent en de mail retourneert is de afspraak gemaakt. Na afloop ontvangt u de factuur.

Klik op 'aanvraag' voor het aanmeldingsformulier

De prijzen worden op verzoek toegestuurd

De Voorlichter

De voorlichter of ervaringsdeskundige is iemand met een detentie-ervaring. Iemand die nu zijn of haar leven op orde heeft.

Mocht je voorlichter willen worden, lees de brochure 'voorlichter worden' of neem dan contact met ons op.

Pieter's CoachingNijkampsweg 47156 SC Beltrum06 - 2219 8015